Прості шоколадні цукерки готуються за лічені хвилини.
Шоколадні цукерки в домашніх умовах / фото ua.depositphotos.com
Шоколадні цукерки своїми руками готуються просто і без клопоту. Ми зібрали 3 дуже простих рецепта цукерок, які складаються всього лише з 3 інгредієнтів. Готуються вони дуже швидко, а на смак виходять насиченими і натуральними. Ще одна причина приготувати домашні шоколадні цукерки — впевненість у складі. Ви точно будете знати, що десерт приготований з найкращих інгредієнтів.
Шоколадні цукерки з бананом
Інгредієнти:
- печиво — 300 г;
- банани — 2 шт.;
- молочний шоколад — 200 г.
Приготувати такі цукерки дуже просто. Перебийте банани в пюре за допомогою блендера або виделки, а печиво подрібніть в крихту. Змішайте перебиті банани з печиво і замісіть густе липке тісто. Мокрими руками розкачайте тісто в невеликі кружечки.
Шоколад викладіть у велику каструлю і розтопіть на водяній бані. Підготуйте деко з пергаментом. Цукерки по черзі викладіть в миску з розтопленим шоколадом і покрийте глазур’ю з усіх боків. Залиште в холодильнику на пару годин для охолодження.
Цукерки Баунті рецепт / фото pixabay.comЦукерки Баунті
Інгредієнти:
- кокосова стружка — 300 г;
- згущене молоко — 220 г;
- молочний шоколад — 200 г.
Кокосову стружку поступово змішати зі згущеним молоком. Має вийти густа маса, яка не розтікається. Викласти на деко з пергаментом масу у формі цукерок, накрити зверху плівкою і поставити в морозилку на 20-30 хвилин.
Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці. У застиглі цукерки увіткнути вилку, і занурити кожну в розтоплений шоколад. Залишити в холодильнику на кілька годин для застигання.
Шоколадні цукерки зі згущеним молоком
Інгредієнти:
- згущене молоко біле — 1 банка;
- вершкове масло — 1 стол. л.;
- какао-порошок — 4 стол. л . + 2 стол. л. для посипання.
Згущене молоко вилити в металеву каструлю з товстим дном. Додати 4 ложки какао і ретельно перемішати. Потім вмішати м’яке вершкове масло і поставити масу на середній вогонь. Довести суміш до кипіння при постійному помішуванні і зменшити вогонь до мінімального. Уварювати масу 7-10 хвилин. Зняти з вогню після загустіння.
Квадратну або прямокутну скляну форму застелити харчовою плівкою і викласти масу. Розрівняти лопаткою, накрити плівкою і поставити в холодильник на 4 години.
Після застигання суміш нагадає густе желе. Дістати масу і нарізати квадратними шматочками, а потім присипати цукерки какао. Зберігати десерт в холодильнику.