А на вечерю вона полюбляла сиру моркву.
Монро переважно притримувалась білкової дієти / фото ua.depositphotos.com
Голлівудська ікона Мерилін Монро у багатьох асоціюється з високою модою, кінематографічним гламуром і діамантами. Однак харчові звички кінодіви були набагато простішими.
Як пише Into the gloss, у інтерв’ю вересневому випуску журналу Pageant (нині не існуючого) за 1952 рік Монро пояснила, що деякі люди вважали її харчові звички «абсолютно дивними».
«Перед тим, як прийняти ранковий душ, я починаю розігрівати чашку молока на плиті, яку тримаю в готельному номері. Коли спекотно, я розбиваю в молоко два сирих яйця, збиваю виделкою і п’ю, поки одягаюся. Я доповнюю це мультивітамінною пігулкою, і я сумніваюся, що хтось із лікарів міг би поспішно порекомендувати ситніший сніданок для працюючої дівчини», — зазначала акторка.
Улюблена закуска Мерилін Монро
Можливо, когось здивує, але ще одним фаворитом зірки була сира морква. Її вона обирала на вечерю як гарнір до смаженого м’яса — баранячих відбивних, стейків або печінки.
«Я зазвичай з’їдаю чотири-п’ять сирих морквин до м’яса, і все. Я, мабуть, наполовину кролик. Мені ніколи не набридає сира морква», — шуткувала Монро.
На її думку, саме такий переважно білковий раціон дозволяв їх часто балувати себе морозивом з помадкою у кафе, повз яке вона їхала додому з вечірніх театральних занять.
Що їдять зірки
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати шоколадний пиріг без борошна від Одрі Хепберн.
Також повідомляли, як приготувати улюблену їжу Елтона Джона — різото та як пов’язана Тейлор Свіфт з кокосовим пирогом Емілі Дікінсон.