Молитви на День святого Миколая: 4 сильні тексти про здоров’я та прощення гріхів

УНІАН зібрав чотири найпотужніші молитви на День Миколи Чудотворця.

Молитви на День святого Миколая: 4 сильні тексти про здоров'я та прощення гріхівМолитви на Миколая Чудотворця / фото bonnycards.ru

6 грудня за новим стилем (або 19 грудня за старим) православні віруючі відзначають День святого Миколая. Микола Чудотворець відомий своєю щедрістю, милосердям і заступництвом нужденних. В це свято він чує всі звернені до нього молитви. Святому Миколаю моляться вдови, сироти, знедолені, мандрівники, моряки, хворі та взагалі всі віруючі люди.

Ми зібрали чотири сильні молитви до Миколи Чудотворця на різні випадки життя. Вимовляти молитву потрібно наодинці із собою та зі щирими почуттями. Не важливо, молитеся ви в церкві чи вдома.

  • Сильна молитва Миколі Чудотворцю
  • Молитва святому Миколаю про здоров’я
  • Молитва святому Миколаю про здоров’я і благополуччя дитини
  • Молитва святому Миколаю про прощення гріхів

Сильна молитва Миколі Чудотворцю

Добрий наш пастирю і Богомудрий наставнику, святителю Христовий Миколаю! Почуй нас, грішних, що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: допоможи нам немічним, усякого блага позбавленим: з’явися, угодниче Божий, не залиш нас в гріховному полоні бути, і ми позбудемося гріховних дій і думок.

Заступися за нас негідних перед Господом нашим: хай милостивий до нас буде Господь Бог в нинішньому житії і в майбутньому, та не судить нас по слабкостям нашим, і по нечистоті сердець наших, але по своїй доброті віддасть нам.

Моли, святителю Христовий Миколаю, Христа Бога нашого, нехай принесе нам мирне життя і позбавить гріхів, душам же нашим принесе порятунок і велику милість, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Молитва святому Миколаю про здоров’я

Святий Миколай Чудотворець, Спаситель наших заблукалих душ. Звертаємося до тебе зі смиренною проханням в хворобі і немочі. Відсторони від (ім’я) псування і тяжкі недуги. Відпусти (ім’я) всі гріхи, що стали причиною таких тяжких страждань. Прийми каяття хворого і його близьких. Нехай всі хвороби покинуть його тлінне тіло і прибуде незламне здоров’я і благодать. Нехай Господь через тебе почує наше смиренне прохання і не засудить його. Попроси, святителе Миколаю, щоб всі негаразди відпустили і хвороби покинули назавжди. На все твоя воля. Амінь.

Молитва святому Миколаю про здоров’я і благополуччя дитини

О добрий наш Пастир і наставник, Христове Миколаю! Почуй слова мої, про рідну мою дитинку, кровиночку мою (ім’я)! Закликаю до допомоги тебе, йому немічному і світу не знаного, допоможи. Не залиш його в гріховному полоні, серед лукавих діянь! Моли про нас Творця нашого, Владику! Щоб житіє раба Божого в чистоті і спокої помислів йшло, щоб щастя і мир з ним в ногу ступали, щоб всі проблеми і негоди стороною обійшли. А ті, що вже трапилися, шкоди не завдали! На твоє клопотання я сподіваюся, на твоє заступництво! Амінь!

Молитва святому Миколаю про прощення гріхів

Миколу Угодниче! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов’ю і поклонінням. Вдяки слова тобі направляю, за життя благополучне молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість сподіваюся та на прощення. За гріхи, за думки, та за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марної. Амінь!

Джерело

Новости Крыма